Dilluns - Divendres 8:00 a 13:00 h - 15:00 a 19:00 h | Dissabtes 8:00 a 13:00 h
Truca’ns o envia’ns un WhatsApp

Venda de vehicles nous

Som distribuïdors oficials de tres marques amb reconeixement mundial: Develon, especialista en maquinària d’obres públiques; ISUZU, especialista en pick-ups i camions lleugers; i MANITOU, referent en el desenvolupament  de maquinària de manutenció. 

Gràcies al nostre equip humà, format i especialista en aquestes marques, oferim un acompanyament integral als nostres clients a l’hora d’escollir la maquinària, vehicle o accessori més adient segons les seves necessitats.

Disposem de diverses gammes de maquinària que cobreixen les exigències del mercat. Productes centrats per a treballs urbans i carreteres, segons les necessitats dels nostres clients.

Distribuïm carretons industrials, plataformes elevadores, maquinària d’emmagatzematge, manipuladors telescòpics i carretons embarcables de la marca.

Distribuïm de manera oficial els camions lleugers de la sèrie N o F, i els vehicles pick-up D-Max, i comptem amb les seves últimes novetats.

Oferim una extensa gamma de productes del reputat fabricant Gehl, especialista en el desenvolupament de carregadores compactes i articulades.

Disposem d’una extensa línia de maquinària sostenible i eficient del fabricant Ammann, referent en el treball i la compactació de l’asfalt.

Distribuïm i venem productes nous del fabricant Dagartech, especialista en grups electrògens de diverses prestacions i característiques.

Com a distribuïdors de Hammer Europe, disposem d’una àmplia gamma de productes d’aquesta marca: martells demolidors, pinces demolidores, polvoritzadors i trituradores.

Oferim una àmplia varietat de la gamma de productes Noblelift: apiladores, transpalets, carretons elevadors, retràctils, etc., assegurant qualitat i eficiència.

Tens dubtes? Vols més informació?
Posa’t en contacte amb nosaltres

🛻 Necessites ajuda?