Dilluns - Divendres 8:00 a 13:00 h - 15:00 a 19:00 h | Dissabtes 8:00 a 13:00 h
Truca’ns o envia’ns un WhatsApp

Les últimes novetats del sector

Navega pel blog de Boadella Vallsmadella i descobreix les últimes novetats i tendències del sector de la maquinària agrícola i els vehicles industrials.

Guia per escollir eines de construcció a Girona d’alta qualitat

Comptar amb les eines adequades és essencial per garantir l’eficiència i la qualitat de qualsevol projecte. Si necessites eines de construcció, és fonamental conèixer quins aspectes considerar per prendre la millor decisió. En aquesta guia, us oferim els principals criteris per escollir eines de construcció a Girona d’alta qualitat.

Llegir més »

Beneficis dels grups electrògens en obres de gran escala

En qualsevol obra de gran envergadura, la disponibilitat d’una font d’energia fiable és essencial per garantir que tots els equips funcionin sense interrupcions. Aquí és on entren en joc els grups electrògens. Aquests dispositius són indispensables per assegurar un subministrament continu d’electricitat.

Llegir més »

Telescòpics agrícoles Manitou: potencia el treball de camp

Al sector agrícola, l’eficiència i la versatilitat de la maquinària són essencials per maximitzar la productivitat i minimitzar l’esforç. Els telescòpics agrícoles Manitou es destaquen com una eina indispensable per al treball al camp. Descobreix perquè aquesta marca és l’elecció ideal per a les teves necessitats agrícoles.

Llegir més »

Innovació i rendiment: Vallsmadella i maquinària a Girona

Vallsmadella s’ha consolidat com a referent en la distribució de maquinària a Girona. Amb una trajectòria sòlida i compromís amb la innovació, aquesta empresa ofereix als seus clients equips de marques líders com Dagartech, Develon, Manitou, Hammer Europe, Noblelift, Ammann i Gehl. Entra per descobrir més!

Llegir més »

Tecnologia i servei en maquinària industrial a girona

A mesura que les ciutats creixen i la infraestructura s’expandeix, la demanda de solucions eficients i d’alta qualitat en maquinària industrial i de construcció esdevé més crítica. Explorem com la tecnologia i el servei es combinen per millorar l’eficiència en la construcció.

Llegir més »
eines de demolició

Eines de demolició: l’aposta de Hammer Europe

Estàs buscant eines que facin millorar els teus projectes de construcció? Hammer Europe ha arribat fort en el mercat de les eines de demolició, i a Boadella Vallsmadella et portem el millor del seu catàleg. Què fa a aquestes eines tan especials? Continua llegint per descobrir-ho.

Llegir més »

Experiència i qualitat: maquinària industrial a Girona amb Vallsmadella

Descobreix l’excel·lència en maquinària industrial a Girona amb Vallsmadella. Des de les construccions més dinàmiques fins a les operacions més complexes, oferim solucions integrals de primera qualitat. Amb una gamma diversa de productes i un equip expert, et guiarem en cada pas del teu projecte. Continua llegint per explorar la nostra gamma completa!

Llegir més »

Boadella Vallsmadella us desitja unes bones festes!

En aquesta època de celebració i alegria, l’equip de Boadella Vallsmadella vol desitjar-vos un Nadal ple de felicitat i prosperitat. Esperem que aquestes festivitats estiguin plenes de moments especials al costat dels vostres éssers estimats. A més, no volem perdre

Llegir més »

Descobreix les novetats Ammann del 2023

Constructors i apassionats de la maquinària industrial! Si ets dels que sempre estan a la caça de les últimes i més innovadores eines per a la construcció, ets al lloc adequat. A Vallsmadella, ens plau presentar-vos les novetats Ammann de

Llegir més »

Les carregadores compactes Develon amb rodes

En aquest article descobrirem les meravelles de les carregadores compactes amb rodes Develon. A Vallsmadella sabem que la qualitat i el rendiment són clau, i és per això que ens enorgulleix presentar-te les carregadores compactes amb rodes Develon. Però què

Llegir més »

La construcció amb Ammann i la seva evolució

Al món de la construcció, l’elecció de la maquinària adequada pot marcar la diferència entre un projecte exitós i un ple d’obstacles. És aquí on la marca Ammann ha deixat una empremta inesborrable al llarg dels anys, proporcionant equips de

Llegir més »

Develon: la nova marca de Doosan

Des del món de la maquinària industrial i de construcció emergeix una novetat que promet transformar la manera com enfrontem els desafiaments de l’obra. Ha arribat el moment de descobrir el poderós món de Develon, la flamant incorporació a la

Llegir més »
🛻 Necessites ajuda?