Dilluns - Divendres 8:00 a 13:00 h - 15:00 a 19:00 h | Dissabtes 8:00 a 13:00 h
Truca’ns o envia’ns un WhatsApp

Boadella Vallsmadella llança nova web i incorpora tres marques al seu catàleg

Amb l’objectiu de seguir oferint un servei de qualitat i adaptar-se a les necessitats emergents dels seus clients, la companyia altempordanesa Boadella Vallsmadella ha renovat la seva pàgina web. 

El resultat és una plataforma eficient, pensada perquè qualsevol usuari pugui accedir a la informació de l’empresa de forma àgil i ràpida. D’altra banda, la nova web facilita el contacte dels usuaris amb la companyia, el qual es pot establir mitjançant formularis o bé a través d’un botó que dirigeix a l’usuari al servei de missatgeria instantània de WhatsApp. 

Aprofitant el llançament d’aquesta eina online, Boadella Vallsmadella ha comunicat als seus clients la incorporació de tres noves marques al catàleg de distribució. D’aquesta manera, a les reconegudes ISUZU, HITACHI i MANITOU, s’hi sumen GEHL, AMANN i FERGATECH, totes elles líders en cadascun dels seus sectors. 

Malgrat que ja fa un temps que els clients de Boadella Vallsmadella poden trobar la maquinària i els grups electrògens d’aquests fabricants a les seves instal·lacions, és ara que la companyia ha dedicat un espai de la seva nova web a cada marca. 

A més, com s’indica a la nova plataforma online del distribuïdor gironí, els clients també podran beneficiar-se d’un ampli ventall de recanvis en estoc. Tot això, per a agilitzar les reparacions i proporcionar un servei àgil i eficient als seus clients. 

Comparteix:

Compartir en facebook
Facebook
Compartir en twitter
Twitter
Compartir en pinterest
Pinterest
Compartir en linkedin
LinkedIn

Podria interessar-te...

🛻 Necessites ajuda?